Esenciální olej Wintergreen

0x

Esenciální olej Wintergreen (získávaný z rostliny Gaultheria procumbens) je jedinečný svým výrazným, svěžím a pronikavým aroma, které je snadno rozpoznatelné. Tento olej je výjimečný nejen svou vůní, ale především svými terapeutickými vlastnostmi, díky kterým se stal oblíbeným v aromaterapii a přírodní medicíně. Napomáhá regeneraci svalů, dýchacím cestám i osvěžení těla i ducha.  (10 ml)

345 

100% Přírodní

produkty

Doprava zdarma

nad 700 Kč

ECO-Friendly

balení

Svěží vůně a analgetické účinky

Esenciální olej Wintergreen se odlišuje od ostatních esenciálních olejů pro své silné analgetické a protizánětlivé vlastnosti. Má velmi charakteristickou vůni – svěží, chladivá a výrazně mentolová, s jemnými sladkými podtóny. Jeho aroma je ostré a pronikavé, často srovnávané s vůní žvýkačky nebo mastí používaných pro úlevu od bolesti. 

  • Relaxaci a uvolnění: Pokud jste pod stresem, cítíte napětí nebo potřebujete uklidnit mysl, esenciální olej Wintergreen vám pomůže navodit pocit klidu a uvolnění. Ideální pomocník při večerní relaxaci.
  • Podporu dýchání: V případě nachlazení, kašle nebo ucpaných dýchacích cest může být inhalace Wintergreen oleje účinná pro zmírnění příznaků.
  • Stimulaci a osvěžení: Pokud se cítíte unavení a potřebujete rychlé povzbuzení, Wintergreen vám dodá energii a posílí soustředění.
Esenciální olej Wintergreen

Jak se esenciální olej používá?

Přidejte 3 až 5 kapek do vody v aromalampě nebo požadovaný počet kapek do difuzéru.

Nepoužívejte neředěné na pokožku, chraňte oči a chraňte před dětmi.

Skladování: Uchovávejte v suchu a temnu při konstantní teplotě od 5 °C do 10 °C.

INCI: Gaultheria Procumbens Leaf Oil

Recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ho zrecenzuje!

Související produkty

0x

250 

0x

190 

0x

315 

2x

339