Bylinný čaj IMUNITA – Konopí a Echinacea

0x
Bylinný čaj Imunita – Konopí a Echinacea je ideálním parťákem (nejen) do podzimních dní. Obsažené bylinky, jako jsou například rakytníktřapatka nachová nebo šípek, napomáhají léčbě nachlazení a chřipky, urychlují rekonvalescenci a přispívají k normální činnosti kardiovaskulárního systému.
50g

145 

100% Přírodní

produkty

Doprava zdarma

nad 500 Kč

ECO-Friendly

balení

Bylinný čaj Imunita plný vitamínů

Posilněte svou imunitu s bylinným čajem Imunita! Unikátní směs rakytníku, třapatky, šípku a yerba maté vám pomůže účinně bojovat proti nachlazení a chřipce. Rakytník a šípek jsou nabité vitamínem C, který posiluje imunitní systém. Třapatka podporuje přirozené obranné mechanismy těla a yerba maté dodá energii a zlepší koncentraci.

Proč zvolit právě čaj Imunita?

  • Komplexní ochrana: Kombinuje několik účinných bylin, které působí synergicky a posilují vaše přirozené obranné mechanismy.
  • Bohatý na vitamíny a antioxidanty: Rakytník a šípek jsou přirozenými zdroji vitamínu C a dalších antioxidantů, které chrání buňky před poškozením.
  • Energetický boost: Yerba maté dodá potřebnou energii a zlepší vaši koncentraci.
  • Příjemná chuť: Harmonická kombinace bylin zaručuje lahodný a osvěžující chuťový zážitek.
Bylinný čaj imunita

Složení bylinného čaje Imunita

Rakytník řešetlákový plod

Rakytník řešetlákový je opravdovou vitamínovou bombou a jeho plody jsou bohaté na vitamíny C, A, E, K a řadu minerálů. Vysoký obsah vitamínu C podporuje imunitní systém a pomáhá organismu odolávat infekcím. Antioxidanty v rakytníku chrání buňky před poškozením volnými radikály a zpomalují proces stárnutí. Také má příznivý vliv na trávicí systém a může pomoci při zažívacích potížích.

Čtěte také: Rakytník jako vitaminová bomba. Pro tělo i pro pleť.

Echinacea (Třapatka nachová)

Třapatka nachová je známá svými imunostimulačními účinky. Pomáhá tělu lépe odolávat infekcím, zejména respiračním. Má protizánětlivé vlastnosti, které mohou být prospěšné při různých zánětlivých onemocněních. Některé studie naznačují, že třapatka má i antibakteriální a antivirové účinky.

Šípek oplodí

Šípky jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínu C, který posiluje imunitní systém a chrání buňky před poškozením. Obsahují vysoké množství antioxidantů, které pomáhají neutralizovat volné radikály a zpomalují proces stárnutí. Šípky jsou zdrojem vitamínů skupiny B, které jsou důležité pro správné fungování nervové soustavy.

Detoxikační směs bylin

Jak si správně připravit bylinný čaj Imunita

Jednu čajovou lžičku (1,5 g) stačí přelít 250 ml vroucí vody, nechat vyluhovat v zakryté nádobě po dobu 5 až 8 minut a scedit.

Nálev připravujte vždy čerstvý a pijte 1 – 2 šálky denně.

Poslední šálek si připravte nejpozději do 17. hodiny, jelikož je součástí yerba maté, obsahující kofein.

Kompletní složení: Kopřiva list, Vřes květ, Třapatka nachová kořen (Echinacea), Rakytník řešetlákový plod, Šípek oplodí, Řepík nať, Yerba maté, Konopné lístky, Zázvor drcený, Citronová kůra

Recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ho zrecenzuje!

Související produkty

0x

145 

0x

155 

0x

195 

0x

199 

Související články