Přírodní bylinný čaj – TOUHA

0x

Přírodní bylinná směs plná afrodiziak! Výjimečně silné adaptogenní byliny podporují fyzickou kapacitu, prokrvení pánevní oblasti u mužů i žen, podněcují libido a zvyšují touhu a výkony při sexuálním aktu. Touha si poradí s vyčerpáním a únavou, u žen má příznivý vliv na hormonální rovnováhu, u mužů podporuje zdraví močového a reprodukčního systému. Díky kotvičníku, skořici a kůry catuaby přispívá k sexuálnímu zdraví. (50g)

195 

100% Přírodní

produkty

Doprava zdarma

nad 500 Kč

ECO-Friendly

balení

Zažehněte svou jiskru

Unikátní směs bylin, jako je kotvičník, skořice a catuaba, podporuje sexuální apetit, zvyšuje energii a zlepšuje prokrvení. Ideální pro muže i ženy, kteří chtějí posílit své libido a užít si život naplno.

Proč zvolit Touhu?

  • Zvýšení libida: Pocítíte větší chuť na sex.
  • Více energie: Budete se cítit svěží a plní vitality.
  • Vyvážené hormony: Podpora hormonální rovnováhy u žen.
  • Zdraví močových cest: Pro muže přínos pro zdraví prostaty.
  • Příjemná chuť: Budete se těšit na každý šálek.
Bylinný čaj Touha

Složení čaje Touha

Eleuterokok (Sibiřský ženšen)

Eleuterokok, často označovaný jako sibiřský ženšen, je cennou bylinou s dlouhou historií využití v tradiční čínské medicíně. Tato adaptogenní rostlina pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a podporuje celkovou vitalitu. Posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči infekcím. Napomáhá soustředění, paměť a zlepšuje celkovou mentální výkonnost.

Kůra catuaby

Catuaba je exotická bylina pocházející z hlubokých brazilských deštných pralesů. Tato bylina je po staletí považována za přírodní afrodiziakum, které zvyšuje libido a sexuální touhu u mužů i žen. Přisuzují se jí povzbuzující účinky, které zvyšují energii a vitalitu. Některé studie naznačují, že catuaba posiluje imunitní systém.

Muira puama

Muira Puama: Přírodní afrodiziakum pro muže i ženy. Muira puama (Ptychopetalum olacoides) je tropická rostlina pocházející z Amazonie, která je tradičně používána jako afrodiziakum a prostředek pro zvýšení libida. Rostlina může pomoci zvýšit sexuální touhu a výkonnost u mužů i žen. Zároveň pomáhá zvýšit energii a vitalitu, což je užitečné při léčbě únavy a vyčerpání.

Damiána

Damiána (Turnera diffusa) je již po staletí uznávaná jako přírodní afrodiziakum. Bylinka je známá svými afrodiziakálními účinky, které mohou zvýšit sexuální touhu u mužů i žen. Má také uklidňující účinky, které pomáhají snížit stres a napětí, což může pozitivně ovlivnit váš sexuální život.

Kotvičník

Kotvičník je často označován jako přírodní afrodiziakum, protože přispívá k podpoře sexuální touhy a výkonnosti. Oblíbený je především u mužů. Ovlivňuje produkci hormonů, zejména testosteronu u mužů a estrogenu u žen. Pomáhá bojovat proti únavě a vyčerpání.

Kakaové boby

Kakaové boby dodávají čajům jemnou, sladkastou a ovocnou chuť, která je příjemnou alternativou k tradičním bylinkovým čajům. Obsahují přírodní stimulanty jako teobromin a kofein, které dodávají energii a zlepšují náladu. Mají mnoho důležitých minerálů (horčík, železo, zinek) a vitamínů (vitamíny skupiny B), které podporují celkové zdraví.

Skořice

Skořice obsahuje řadu prospěšných látek, jako jsou antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před poškozením. Podle americké National Library of Medicine může skořice pomoci při ztrátě apetitu a při erektilní dysfunkci. Některé studie naznačují, že skořice pomáhá pozitivně ovlivňovat metabolismus a hladinu cukru v krvi.

Detoxikační směs bylin

Jak si správně připravit bylinný čaj Touha

Jednu čajovou lžičku (1,5 g) stačí přelít 250 ml vroucí vody, nechat vyluhovat v zakryté nádobě po dobu 7 až 10 minut a scedit.

Nálev připravujte vždy čerstvý a pijte 1 – 2 šálky denně.

Kompletní složení: Růže šípková – květ, Ibišek – květ, Pivoňka – květ, Kakaové boby drcené, Damiána – nať, Kotvičník – nať, Muira Puama – dřevo, Vřes – květ, Skořice – kůra, Eleuterokok (Sibiřský ženšen) – kořen, Catuaba – kůra

Recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ho zrecenzuje!

Související produkty

0x

145 

0x

145 

0x

199