Přírodní bylinný čaj – ČISTÁ MYSL

0x

Uvolněte napětí v těle, zklidněte myšlenky, naberte druhý dech a vnímejte, jak povoluje stres a probouzí se vitalita, kreativita a dobrá nálada. Bylinný čaj Čistá mysl je sestavený pro každého, kdo hledá rovnováhu v pracovních povinnostech, má problémy s koncentrací, snadno propadá úzkostem či dlouhodobě bojuje s vleklou únavou. Čistá mysl vyladí vnitřní rovnováhu, dopřeje mysli potřebné uvolnění a díky účinkům adaptogenních bylin posílí i tělo a imunitní systém. (50g)

145 

100% Přírodní

produkty

Doprava zdarma

nad 500 Kč

ECO-Friendly

balení

Najděte vnitřní klid a soustředění

Potřebujete vypnout a načerpat nové síly? Náš bylinný čaj Čistá mysl vám pomůže uvolnit napětí, zklidnit myšlenky a obnovit vnitřní rovnováhu. Unikátní směs adaptogenních bylin, jako je eleuterokok, gotu kola, rozchodnice, ginkgo biloba či tulsi vám pomůže: 

  • Zklidnit mysl: Snížíte stres a úzkost, snadněji se zrelaxujete.
  • Zlepšit koncentraci: Budete se lépe soustředit na práci i osobní záležitosti.
  • Posílit imunitu: Adaptogeny podpoří vaše tělo v boji proti nemocem.
  • Zvýšit energii: Pocítíte příliv energie a vitality.
Bylinný čaj DETOX

Složení detoxikačního čaje

Eleuterokok (Sibiřský ženšen)

Eleuterokok, často označovaný jako sibiřský ženšen, je cennou bylinou s dlouhou historií využití v tradiční čínské medicíně. Tato adaptogenní rostlina pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a podporuje celkovou vitalitu. Posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči infekcím. Podporuje soustředění, paměť a zlepšuje celkovou mentální výkonnost.

Gotu kola

Gotu kola je známá pro své pozitivní účinky na mozek a nervový systém. Zlepšuje paměť, koncentraci a schopnost učení. Je proto oblíbená u studentů a lidí s náročnými psychickými aktivitami. Pomáhá snižovat stres a úzkost, podporuje klidný spánek.

Rozchodnice

Rozchodnice, známá také jako zlatý kořen, je ceněna pro své adaptogenní účinky. Snižuje stres a úzkost, zlepšuje náladu a podporuje pozitivní myšlení. Zvyšuje koncentraci, zlepšuje paměť a podporuje mentální výkonnost. Dodává energii a vitalitu, pomáhá překonat únavu a vyčerpání.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba, neboli jinan dvoulaločný, je jedním z nejstarších stromů na naší planetě a zároveň cennou bylinou s mnoha blahodárnými účinky. Její listy obsahují unikátní kombinaci látek, které pozitivně ovlivňují zejména náš mozek a krevní oběh. Zvyšuje průtok krve do mozku, což přispívá k lepšímu okysličení a výživě mozkových buněk. Má antioxidační účinky, chrání nervové buňky před poškozením a zpomaluje stárnutí mozku.

Tulsi (Bazalka posvátná)

Tulsi, neboli bazalka posvátná, je v Indii považována za posvátnou rostlinu a v ajurvédě zaujímá významné místo. Její listy mají výraznou vůni a chuť a jsou bohaté na účinné látky, které prospívají jak fyzickému, tak i duševnímu zdraví. Pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a udržovat rovnováhu. Chrání buňky před poškozením volnými radikály. Posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči infekcím.

Šalvěj

Šalvěj lékařská je bylinka, která se již po staletí využívá pro své léčivé účinky. Obsahuje řadu cenných látek, jako jsou silice, třísloviny, flavonoidy a další. Šalvěj má silné antiseptické vlastnosti. Výzkumná sestava na Univerzitě v Bristolu došla k závěru, že by obsahové látky šalvěje mohly v koncentrovaném extraktu pomáhat posílit kognitivní vlastnosti zvláště u zdravých lidí.

Ibišek

Ibišek je tropická květina, jejíž sušené květy se používají k přípravě osvěžujícího a zdravého čaje. Ibišek je bohatý na antioxidanty, které chrání buňky před poškozením a přispívají k celkovému zdraví. Pomáhá udržovat zdravé srdce a cévy, přispívá ke snížení krevního tlaku. Přispívá k celkovému osvěžení těla.

Detoxikační směs bylin

Jak si správně připravit bylinný čaj Čistá mysl

Jednu čajovou lžičku (1,5 g) stačí přelít 250 ml vroucí vody, nechat vyluhovat v zakryté nádobě po dobu 7 až 10 minut a scedit.

Nálev připravujte vždy čerstvý a pijte 1 – 2 šálky denně.

Kompletní složení: Ibišek – květ, Sencha – list,Tulsi (Bazalka posvátná) – nať, Eleuterokok (Sibiřský ženšen) – kořen, Gotu kola (Pupečník asijský) – nať, Rhodiola (Rozchodnice růžová) – kořen, Lékořice – kořen, Ginkgo biloba (Jinan dvoulaločný) – list, Šalvěj – list, Jasmín – květ.

Recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ho zrecenzuje!

Související produkty

0x

155 

0x

195 

0x

199 

Související články