Pleťová maska baobab a aktivní uhlí

0x

Aktivní uhlí, černý jíl, oxid zinku nebo také mrkev. Pleťová maska baobab a aktivní uhlí pro nečistou aknózní pleť, absorbuje toxiny, pomáhá hojení ran, hloubkově čistí póry a napomáhá regulovat nadměrnou tvorbu kožního mazu. Akné dokáže potrápit v každém věku. I proto černá maska s práškem baobab a aktivním uhlím uleví svým protizánětlivým působením i problematické a nečisté pleti, která už zároveň potřebuje zpomalit proces stárnutí. Pokožku zklidňuje, čistí, výrazně urychluje hojení zanícených míst, přitom chrání před volnými radikály a pleť hýčká. (30 ml)

695 

100% Přírodní

produkty

Doprava zdarma

nad 700 Kč

ECO-Friendly

balení

Pleťová maska baobab a aktivní uhlí pro mastnou pleť

Černá pleťová maska baobab a aktivní uhlí zatočí s projevy akné a stárnutí jako mávnutím kouzelného proutku. Absorbuje toxiny, pomáhá hojení ran, hloubkově čistí póry a napomáhá regulovat nadměrnou tvorbu kožního mazu. Zároveň také zpomaluje proces stárnutí, pokožku zklidňuje, čistí a výrazně urychluje hojení zanícených míst.

Jak pleťovou masku správně použít?
Přiměřené množství Pleťové masky baobab a aktivní uhlí naneste na čistou, suchou pleť. Krouživými pohyby proveďte jemnou masáž a nechte působit 15 – 20 minut. Vyhněte se okolí očí. Poté masku smyjte vlažnou vodou a dočistěte pleťovým tonikem.

Pleťová maska baobab a aktivní uhlí

Složení, které pomáhá

Aktivní uhlí z kokosu

Aktivní uhlí z kokosu absorbuje toxiny, je považován za jeden z nejlepších čistících prostředků, proniká pokožkou a čistí póry, jemně ošetřuje akné.

Baobab

Baobab je africký strom, strom života. Obsahuje spoustu vitamínů, pektin, aminokyseliny a další minerální látky. Díky antioxidačním vlastnostem odstraňuje volné radikály a tím pomáhá zpomalit proces stárnutí, dodává výraznou výživu, působí jako exfoliant.

Černý jíl

Černý jíl absorbuje nečistoty, napomáhá v hojení ran, ulevuje od alergických kožních projevů.

Oxid zinku

Oxid zinečnatý, často označovaný jednoduše jako zinek, je v kosmetice velmi oblíbenou a účinnou látkou, která má široké spektrum využití. Jeho přínosy pro pleť jsou nesporné a využívají se již po staletí. Zinek pomáhá bojovat proti bakteriím, které způsobují akné a další kožní infekce. Zároveň má protizánětlivé účinky, které zklidňují podrážděnou pokožku a snižují zarudnutí. Je velmi prospěšný pro aknózní pleť, má uklidňující účinek.

Rýžový olej

Rýžový olej má antioxidační a regenerační účinky. Velmi snadno a rychle se vstřebává, neucpává póry. Obsahuje vitamín A, E a vitamín B3 (PP), jehož nedostatek může vést k dermatitidě.

Dýňový olej

Dýňový olej mírní nežádoucí projevy problematické pleti, revitalizuje pokožku, zpomaluje stárnutí. Obsahuje spoustu vitamínů, karotenoidů, chlorofyl, fytosteroly, organicky vázané minerály, má restrukturalizační, zklidňující a hojivý účinek.

Kompletní složení: Olej Z Hroznových Jader, Marocký Jíl, Rýžový Olej, Kokum Máslo, Černý Jíl, Lískový Olej, Sezamový Olej, Konopný Olej, Dýňový Olej, Mango Máslo, Včelí Vosk, Baobab Prášek, Oxid Zinku, Aktivní Uhlí, Cannabidiol, Přírodní Vitamín E, Extrakt Mandarinky, Extrakt Bergamotu, Extrakt Mrkve, Extrakt z Růže Damašské.

Recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ho zrecenzuje!

Související produkty

1x

995 

4x

695 1 095 

Související články